Μυθοχωριό!
Το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο Δώρο!

Το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο Δώρο!

Διασκεδάστε και ανακαλύψτε το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο μέσα από αυτό το Χριστουγεννιάτικο Βιβλίο -Πάζλ! 

Στοιχεία του βιβλίου

  • Εκδόσεις: Τζιαμπίρης Πυραμίδα
  • Ημερομηνία έκδοσης: 2023
  • Προτεινόμενες ηλικίες: 2,5 ετών

το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο

Η άποψη μας

 

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη ιστορία με ήρωες τον Άη – Βασίλη και τους καλούς του φίλους, τα ξωτικά και τους ταράνδους. Όλοι μαζί βοηθούν ώστε να στηθεί μια πολύ όμρφη και αξέχαστη γιορτή για τα μικρά παιδιά που θα επισκεφθούν το Βόρειο Πόλο και φέτος.  Ο καθένας με το δικό του τρόπο συμβάλλει ώστε η γιορτή να έχει όλα όσα χρειάζονται για να γιορτάσουν όλοι μαζί. 

Μια ωραία ιστορία που ταξιδέυει τον αναγνώστη στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τις δράσεις των ηρώων. Μια ιστορία μικρή σε έκταση, καθώς απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2,5 ετών. Για αυτό το λόγο οι σελίδες του είναι από χοντρό χαρτόνι, κάτι που βοηθάει τα παιδιά να; το πιάσουν και να γυρίσουν τις σελίδες μόνα τους και χωρίς το φόβο της καταστροφής του βιβλίου. 

Μια έξτρα σημείωση: σε κάθε σελίδα του βιβλίου αυτού θα βρείτε και ένα μικρό παζλ των 9 κομματιών. Μεγάλα μκαι ευδιάκριτα κομμάτια, που βελτιώνουν τη λεπτή κινητικότητα των δαχτύλων και ενισχύουν την παρατηρητικότητα και τη μνήμη των μικρών παιδιών. 

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης και άλλα δυο παρόμοια χριστουγεννιάτικα βιβλία που συμπληρώνουν όλη τη σειρά.  

 

Επίλογος

Ένα παραμύθι κατάλληλο για τους μικρούς μας φίλους, με μικρή και όχι κουραστική ιστορία. Ένα βιβλό που ψυχαγωγεί και διασκεδάζει τόσο με την ιστορία του, όσο και με τα 6 παζλ που διαθέτει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο